"kalau aku boleh buat orang di sekeliling aku gembira,aku juga akan gembira walaupun aku sebenarnya derita"

aku tulis apa yg aku rsa,apa yg aku alami n apa yg aku rsa berkaitan ngan aku wlpn bnda tu ada kna mngena ngan org lain..

Tuesday, May 25, 2010

hurmmmm

...sometime silent is the best way to solve problem...

Friday, May 21, 2010

Hari Penyayang

aku ngan nubhan
heee...dpat gak aku tngkap gmbar ngan nubhan...rambut serabai la gak...mula2 nmpk nubhan kat Hotel Sri Malaysia,then tgk je...tkut silap org...bgtau kat anis husna atin n ekin,diorg kata mmg nubhan...trus kejar,then xper la...g beli ais kepai dlu...perasa dia nama "strange love" = rebena + orange...credit to aten tngkap gmbr nie n husna sbb gna fon dia...heee...best...tula,sapa sruh ampa lari,dok bwah rakam nubhan nyanyi,bila nubhan dtng turun ajak nyanyi sma,ampa lari...nasib baek aku x lari...bleh gak nyanyi ngan dia...heee...rina af7 pn ada...tp mlas la nk tngkap gmbar ngan dia...owh ya,nubhan nyanyi 3 buah lagu,1st cari jodoh, 2nd aku atau dia, n last oh juwita...happy sgt2...dpat tgk drift keta...ada moto antik...competion audio kete,bunyi mmg giler2 r,cam nk tercabut jntung nie dgn bass giler power...jmpa rmai gak mmber2 lama...esok pn ada ag,tp for sure dh xg dh...td g pn sje je nk jlan2...dh lma giler x kuar jlan2...

Saturday, May 8, 2010

selamat hari ibu!!!

selamat hari ibu kepada mak trsyg Halijah Bt Ahmad...trima kasih jga awie dr kecik smpi besar...x trbalas semua tu...



juga slamat ari ibu kepada feeza (mama)...
(from papa n scofy)

Monday, May 3, 2010

aku adalah aku

terjga dari tito pagi ini...ku trus an hidup...bermain dgn buah hati aku dina...yg makin menbrsar n mnjadi kadang2 manja...aku lupakan aper yg berlaku smlm...tp aku tidak lupa an si dia...dlam aku mgntok sempat juga aku wish mornink pda si dia ssblm si dia brangkat ke skula...aku amat mnyayangi si dia...sgt2...tp kenapa skrng aku rsa yg laen...benar kata lily dlu "mula2 msty bez,dh lama msty boring"...ada benar nyer ape yg dia ckap...maybe si dia dh borink ngan aku...tp aku dh lakukan utk mprbaik keadaan cuma aku perlu brusaha lg...aku harus kekal an khangatan swaktu aku dan si dia mula2 jatuh cinta dlu...maybe dlam msa trdekat ini aku akan ke tmpat si dia...untuk brjmpa si dia...maybe itu boleh wat hbgan aku dan si dia kembali sperti dlu...

im such a loser

kdng2 cinta ini kejam...tp bg aku,kejam itu manis...wlpn aku bru ngan si dia tp ntah la...dlam bulan nie mcam2 yg jd...kdang b4 tito trpikir gak...adakah aku yg brubah or si dia yg brubah...aku takut kehilangan si dia dan sia dia juga takut kehilangan aku...tp aku still xleh jd yg trbaik tuk si dia...masih byk yg aku perlu thu tntng si dia...x reti nk hargai dia...x reti nk jga dia...xde msa nk tman dia...mmg semua salah aku...aku ngaku...mmg salah aku...dh ada kekasih hati tp x reti nk jga...dlu pndai plak ayat si dia tp skrang im such a loser...aku harap aku dpat perbaiki diri aku...yaaa,aku xleh nk campur aduk an plajaran ngan cinta...aku msih igt ag test baru2 nie...subjek math,aku hanya dpt 55 wlaupn aku la paling tnggi...


puan : naper ngan kamu nie shukri?
aku : naper aper?.sy ada wat slah ke puan?
puan : xde la slah besar. tp saya kecewa ngan test kamu. saya harap kamu dapat 90 ++ tp kamu dpt 55 je.
aku : saya mnta maaf puan.
puan : saya bukan marah kamu tp klau tgk blik ketas kamu,kamu bleh jwab cuma kamu salin soalan pn x betul. jalan keje semua dh betol. cuma kamu salin soalan x btol. bukan 1 tp 2 soalan. kamu ilang dekat 12 markah sbb kamu salin silap soalan.aper yg kamu pikir shukri?
aku : saya mntak maaf skali lagi puan.
puan : ape mslh kamu nie shukri?
aku : xde pe2 la puan.
puan : saya tahu kamu ada masalah. tp kamu x boleh nk campur aduk an plajaran kamu ngan hal peribadi. kamu pham maksud saya an?
aku : saya paham puan. saya mntk maaf skali lagi puan.
puan : xper2. tp final nnt kamu jgn buat mcam nie dh. jiwa kacau la kamu nie. saya harap sgt kamu dapat A+ dalam final math nie.

keluar dari kelas aku diam je. ape mslah aku. naper aku bleh wat kslhan yg sptut nya tidak trjadi? aku masih mencari cari jwapan itu. makin lama aku tension. tp aku xde tmpt nk luah an. ditelan mati mak,diluah mati bapa. aku tersepit di tgh2. aku xbleh nk slahkan sesiapa. hanya bleh mnyalahkan diri sendiri.