"kalau aku boleh buat orang di sekeliling aku gembira,aku juga akan gembira walaupun aku sebenarnya derita"

aku tulis apa yg aku rsa,apa yg aku alami n apa yg aku rsa berkaitan ngan aku wlpn bnda tu ada kna mngena ngan org lain..

Thursday, January 28, 2010

back to bad habit

aku xthu cmna nk ckap...just kecewa...i have my own reason...sbb nie la...skrng,aku dh rengang ngan F...rengang sgt2...aku xkisah klau nk wat part time but at least please spent ur valuable time for me for a while...ntah la...walaupun aku ngan dia bkan kapel tp cuma dia yg aku cinta...crying every night...cry bcoz her...

class computer hardware


org tgh kelas,depa dok tngkap gambaq plak

nie aku men tngkap je

nie pn sma gak

ng tngkap gambar aku

murni yg ske gelak

nie org2 depan meja aku



nie semua dak2 class aku masa lab computer hardware...very funny...all candid

Monday, January 25, 2010

all about me...

this my english assignment...i talk a lot...talk about me...about my crystal ball...i also talk about my F...heee...my lecture say that F is too young for me but idc...love is blind right???...F,i love u so much...

Sunday, January 24, 2010

thanx for ur heart...

...hurmmm...poli makin best...kelas plak makin sporting...lepas seminggu,semua dh x malu ag...cuma ada sedikit je yg malu2 kucing...diorg dh mcm adek2 aku...aku 21 tp diorg just 18...omg...tua nya aku...huhu...tp aku still gak blaja...hurmmm...hubungan aku ngan F???...idk...diam senyap je...x ym,x reply msg kat CB blog dia...hurmmm,aku harap dia okay...masing2 bz...dia dgn skula,aku ngan poli...tp aku igt ayat nie...

"aku adalah kamu,kamu adalah aku,kita adalah satu"

ilysm


...F,this word for u....

"Mengejar mimpi,yang pasti akan aku
Sentiasa merasa kehilanganmu
Ku akan tunggu saat bertemu"

Saturday, January 23, 2010

merasa kehilanganmu

Aizat - Kau Aku

Kau dan aku ,adalah satu

Tak kira apa
Segala rintihan aku ,engkau selalu ada
Biar kata memisah kita
Biarkan saja
Kerana terbiasa

Mengejar mimpi ,yang pasti akan aku
Sentiasa merasa kehilanganmu
Ku akan tunggu saat bertemu
Tiada henti
Walau dimana kita berdiri
Di dalam dunia ini
Biar sampai akhirnya nanti

Semua tak terang di mataku ,walau warnanya menyala
Ingin merasa namun aku takkan cuba
Biar kata memisah kita
Biarkan saja
Kerana terbiasa

Ooohhh….
Mengejar mimpi ,yang pasti akan aku
Sentiasa merasa kehilanganmu
Ku akan tunggu saat bertemu
Tiada henti
Walau dimana kita berdiri
Di dalam dunia ini
Biar sampai akhirnya nanti
Biar sampai akhirnya nanti
Ooohhh..Oohhh..Ooohhh…

Saturday, January 16, 2010

demam

...hurmmm...arinie mood x brapa elok sbb aku dmam la...hurmmm...ntah la...badan panas2 je...maybe sbb trlampu rndu kat si dia n scofy kot...bila dmam,mula la selsema n batuk2...

no more www.allrangeboyz.blogspot.com

esok,blog nie dh xde...aku akan brenti menulis blog...byk suke duka aku lam blog nie...lam blog nie gak aku luahkan semua kesedihan aku,kegembiraan aku,keresahan aku dan macam2 lagi...huhu...sayang??.act aku syg blog nie tp aku dh xlarat la...byk keje lg aku nk wat...klau aku nk tulis blog pn,aku akan buka blog baru...and blog tu aku sorang je yg thu...aku xnk the whole world know...biar la aku pendam semua nya dalam haty n blog aku je...aku xnk ssah an org laen ag...biar la aku sorg2...wlpun aku lebih memerlukan si dia,tp aku xthu nk ckap cmna...ssah tuk aku ngan dia brsama...masing2 bz...bkan aku x cuba cari masa tp bila aku free,dia plak yg bz and begitu la sebaliknyer...aku xleh salah an si dia...aku sedar aku dan dia ada tugas yg lebih besar...huhu...si dia ttap dia haty aku smpi la bila2 insyallah...ilysm

Thursday, January 14, 2010

the end

...huhu...single is better...idk why people say like that...hurmmm....from now on,no more www.allrangeboyz.blogspot.com ...i'll close this blog maybe...im seyes this time...

Saturday, January 9, 2010

hurmmmm

huhu...arinie dh ahad...esok dh msuk poli...so,3 ari kat asrama...umah sewa pn x cari ag...nnt2 la...baik aku brulang alik dlu...huhu...hurmmmm,aku xde pe nk citer sgt psal aku ngan dia...ktorg still cam besa...blum brtunang ag... :p ...heeee....lepas aku msauk poli nie maybe aku bz n dia pn skrng dh bz gak...but aku pham,dia still lg blaja...ayg blaja rajin2 aw...klau ada pe2,gtau je abg...klau abg bleh tlg,abg tlg...ilysm ayg...always love u...ayg jga diri ayg elok2...klau bleh mam ckup2... :) ...will miss u dear...thanx for give me a second chance...

:(

rasa cam nk nages pn ada...ntah la

Thursday, January 7, 2010

cant sleep

now already 12.29 but i still cant sleep...i always think about my hnny...r u ok dear???.ilysm dear!!!

Tuesday, January 5, 2010

chocolate = fun

fuh...td igt nk wat medical check up but hospital kat penang nie pelik r...g hospital,dia sruh g klinik...dh g klinik,2 minggu baru siap medical check up...WTF...aku wat kat kedah dlu sehari je dh siap...kl,swark,johor or slgor pn sehari pn dh ciap...pelik giler...then aku decide nk wat kat kedah...huhuhu...tp aku still happy arinie sbb chocolate yg aku antar tuk si dai trsyng dh smpi...yg paling best skali bg aku adalah time si dia gtau yg dia mam chocolate tu ngan ummi,abah,kak yng,abg n adik dia...aku sronok bila dpt thu bnda tu...ayg,ilysm...

Monday, January 4, 2010

happy anniMONTHsary

hope our relationship will last long. im happy with u. i know u really love me. the ways u care about me. the ways u treat me. and i want u to know that i also really2 love u. i'll tc of u. i'll try my best. ilysm.

Sunday, January 3, 2010

setahun berlalu

sedar x sedar,dah setahun aku keje kat cc nie...dan arinie adalah hari trakhir aku kat sini...lepas nie aku akan balik ke kg halaman aku di kedah...aku akan mnyambung plajaran aku di POLIMAS...dan aku akan bermula dari bawah balik...sem 1...segala gala nya dh siap,cuma medical check up je blum buat ag...aku akan dftar pda 11/1/2010 nie...then aku akan dduk hostel tuk 3 ari sbb ada minggu suaikenal...then lpas tu akan akan berulang alik sementara dari alor star ke jitra shingga a aku dpat umah sewa...aku x thu camna hidup aku nnt but aku akan cuba capai impian aku 5 tahun lg...hope semuanya berjalan lancar...aku hanya merancang tp ALLAH yg menentukan semua nya...aku harus redha...aku juga harap hubungan aku n adek2 angkat aku akan berkekalan...xlupa juga kepada kekasih haty aku,nurul faizah...thanx sokong abg selama nie...insyallah,5 tahun lg kita akan ada hbungan yg lebih seyes...

Saturday, January 2, 2010

arinie lebih elok dari semalam...

smlm aku dh kolMySpace si dia...aku luahkan semua yg aku nk ckap smbl nagesMySpace...aku bkan sngaja nages tp itu dari hati aku...hidup nie mmg x adil bg akuMySpace...tp aku beruntung yg dia still lg layan aku cam besaMonkey...mlm td aku msg ngan dia smpi la dia titoMySpace...sonok aku dpat teman org yg aku syg tito...then aku pn tito gak lpas confirm dia tito MySpace

Friday, January 1, 2010

Liang - Menanti Harapan

Suria menjelma bangun dari lena
Ku renung jauh ke luar jendela
Apa yang ku rasa apa cabarannya
Kesunyian membaluti jiwa

Kuinginkan dunia serba indah
Oh suria curahkanlah cahaya
Ku menumpang ceria sementara
Hidupku tidak sempurna

Hari muka bila kau bertemu
Mengatur langkahku
Berjalan ke arah yang satu
Di mana sinar di situ hala ku
Walaupun jauh namun tetap ku menunggu
Ku gengam pedoman menanti harapan

Ku insan biasa ku sering bertanya
Bilakah mutiara ku ‘kan tiba
Ku harus percaya semangat dan jiwa
Bahagia akan ku kecapi jua
Hasrat masa depan mencari jawapan
Sering hilang tak kelihatan

Kuinginkan dunia serba indah
Oh suria curahkanlah cahaya
Ku menumpang ceria sementara
Hidupku tidak sempurna

Hari muka bila kau bertemu
Mengatur langkahku
Berjalan ke arah yang satu
Di mana sinar di situ hala ku
Walaupun jauh namun tetap ku menunggu
Ku gengam pedoman menanti harapan

Cita-cita bertekad sama
Ku sedia melebarkan sayap
Terbang ke angkasa hariku ‘kan tiba
harus tabah percaya ku tahu suatu
hari syurga tercapai jua

the past come back again

its just a title but for me,its everthings...i never fall in love MySpace with someone that really2 care about me...i do a stupid thing...the stupid thing make meMySpacecry almost every nite and no one know im crying...only my heart can feel itMySpacemy eye wet and i cant sleep until 4 to 5 am...only after that i can sleep...i cry bcause my my stupid things hurt the gurl that i really love...idk what will happen to me this year but i cry a lot last year even im a boy...boy also have feeling like gurl...every nite i pray that she can give me second chance to redeem my fault...until now,i didnt see that she want give me second chance...i deserve that coz im stupidMySpacevery2 stupid...im stupid but i just ordinary personMySpaceonly u in my heart foreverMySpaceim happy with uMySpaceand im cry right now in cc think about my stupid word...i cant forgive myself MySpace im so stupid...


please take my life !!! MySpace

nite : time for cry

aku xthu smpi bila aku akan jd cmni...aku mmg mnyesal giler...aku ngaku slah aku...please give me second chance...every nite i cry think about my stupid fault...klau aku thu jd cmni,aku xkan tulis cmtu...aku xde niat nk sakit an sapa2 pn terutama skali org yg aku paling sayang...tp ntah la,aku nie manusia biasa je...boleh melakukan ksilapan...

MySpaceMySpaceMySpace