"kalau aku boleh buat orang di sekeliling aku gembira,aku juga akan gembira walaupun aku sebenarnya derita"

aku tulis apa yg aku rsa,apa yg aku alami n apa yg aku rsa berkaitan ngan aku wlpn bnda tu ada kna mngena ngan org lain..

Monday, January 31, 2011

run away is a loser

ckap dh ttup fb sbb bf nk amik spm..spm dh abis tp xbuka ag..then..ckap kt aku yg dia dh xgna fb..tp trjumpa plak org yg mirip cam dia..ttup yg tu n buka akaun baru..per nie??.nk lari la tu..wat la cmna pun,ttap jmpa sbb besar mana la sgt dunia nie..ur friend in my friend list..no fon pun tukar..xper..ur life..hope bahagia ngan bboy dia tu..im not a bboy yg bleh teach u dance..im just a programmer not a dancer..i have no friend in real world coz i keep all of them in computer..programmer not so stupid..remember that..

at least aku xlari dari mslah..lari la law bleh sbb akan dtang mslh yg len..aku lebih ske hadapi mslh sbb itu bg aku kekuatan tuk hadapi mslh yg akan datang..

Saturday, January 8, 2011

my life getting better :)

hidup aku smkin hari bertmbh ok..kira lebih baik dri hari2 sblmnya..aku syukur yg aku dh ok..sejak2 aku try tuk lupakan putri n ika,aku dh makin ok..thanx to someone who always support me..thanx dear..act aku xcmni..dlu aku happy je..tp sejak2 aku clash lam bulan 7 cmtu,aku jd cam x tntu arah..mmg aku xslah an dia sbb aku akan salah an diri aku law aper yg trjadi wlaupn bkan slah aku..dia pn dh bhgia ngan bboy dia..


aku akui aku xleh trima kenyataan time tu..tp rmai mmbr2 yg support aku msa aku down..thanx sgt2..begitu juga ngan adek2 angkat aku..diorg knal aku n thu aku cmna..diorg ttp support aku..thanx adek..abg hargai semua tu..
hidup aku kt poli pn dh ok..tp aku dh xcam dlu..kt poli i try to be alone..sbb aku xnk skit an haty org or org skit an haty aku..law aku ada mnyampah kt sapa2 pn,aku pendam je..sbb aku nie manusia..ngeee..skrg aku tgh dok risau sal tmpt tuk latihan industri (pratikal) .
eyka n ada ajak aku g intel kt penang..aku xde mslh sbb penang pn dh sebati ngan diri aku..yelah,lebih kurang 5 tahun kt penang..byk yg aku blaja..tp ape pun b4 aku nk setuju aku nk wat pratikal kt intel,aku nk confirm an dlu tmpt tnggal n elaun yg minimun..bukan ape,aku nk bajet je sbb aku x amik ptptn..


to my feeza : abg doakan adeq bhgia ngan shahrul..
to ika : smoga dia syg an u n jga u baik2..
to putri : sy nk awk jga shahrul baik2..dia berhak dpat awak..sy thu hnya dia di haty awk..
to someone : thanx dear coz always with me,support me.. 4056830968
to all blogger : sori la jarang update blog..sbb trlalu bz ngan plajaran.. :)


blog peribadi aku dh ciap..so happy coz aku xkan kongsi ag kisah peribadi aku kt sni.. :)