"kalau aku boleh buat orang di sekeliling aku gembira,aku juga akan gembira walaupun aku sebenarnya derita"

aku tulis apa yg aku rsa,apa yg aku alami n apa yg aku rsa berkaitan ngan aku wlpn bnda tu ada kna mngena ngan org lain..

Saturday, July 30, 2011

my 200th follower..


thanx to acIk tEyha(◕‿◕) sebab follow myblog..haaa..dia nie follower yg ke 200..2 dua thun lebih aku jd blogger, bru dpat 200 org -.-' ..sbb per ek??.sbb aku bkan blogger tegar..ngeee..tp ape2 pun thanx kepada smua follower blog aku..so kt sini aku nk jemput la korg melawat follower ke 200 aku nie acIk tEyha(◕‿◕) ..blog dia nie pink n cte..ngeee..




Friday, July 29, 2011

Allrangeboyz First Movie - Tolong! Awek Aku Pontianak

okok..kali nie nk share sebuah filem yg seram komedi ataupun komedi seram..seyes agak kelakar sbb manusia n pontianak bercinta....audio n video link nie pun ok la..haaa, tunggu apa lagi..slamat menonton dari Allrangeboyz First


p/s : kt bwah nie ada link lam korg nk download..tp law nk download tu, download tuk sndiri2 la..bukan tuk dijual ^_^






download link
--**--part 1--**--
--**--part 2--**--

Allrangeboyz First - Movie Download

---Allrangeboyz First----



Monday, July 25, 2011

Allrangeboyz First Movie - Sekali Lagi

okok..kali nie nk share sebuah filem yg mmg best..seyes watak2 lam filem nie mmg hidup..kt bwah nie ada link lam korg nk download..tp law nk download tu, download tuk sndiri2 la..bukan tuk dijual..audio n video link nie pun ok..sbb ada yg b4 nie bila download gmbr ok tp xde audio..haaa..slamat menonton






download link
--**--part 1--**--
--**--part 2--**--
--**--part 3--**--
--**--part 4--**--

Sunday, July 17, 2011

minggu ke3 + penglaman

urmm..nk tulis pe ek??.ngeee..xde pape nk tulis sbb mngu sejak pratikal nie, aku giler bz..ngan sayang aku pun aku pun dh jarang tp still ok..sbb dia pham aku n pun pham dia..ngeee..jgn jeles k ;p

k la, setelah 3 minggu aku kt hosital nie bhgian ICT, aku dh g merata-rata tempat kt hospital nie..mmg berjalan je sbb law org call wat aduan, kami la yg p tgk.. ^_^ ..macam2 kerenah yg aku jmpa, ada yg menyenangkan and x kurang ada yg mnyakitkan hati..ngeee..perut tgh berbunyi nie tp aku xleh makan sbb aku puasa gantisunat..yelah, bulan puasakan dh nk smpi..kna la start training puasa dri skrg..law x t xlarat plak..ngeee ;p

ape ag ek nk tulis??.adeih, cmni la bila perut berasa lapar, xlh nk pkir sgt..skrg pun waktu rehat..lmbt ag nk start keje..pg td mmg btol2 bz, aku dok kt pejabt dlam sejam je then pas sejam tu trus xmsuk office sbb g ke audiology,MOPD check sistem..

tp yg pling best klmarin la, sbb ada satu kes nie e-HIS xleh buka kt Jabatan Rekod, so depa call la ICT, then pas abis mngadu, atin n chea pun p la tgk mslh yg berlaku..then aten plak call aku sruh aku p Jabatan Rekod, depa xtau nk settle cmna..xper l, aku p..thensmpi sna aku tgk suma ok je..aku pun ngan bangga ny msukkan address yg btol tp still xleh..huhu..then aku try mcam2 tp still xberjya..last2 mmg nk give up tp time tu la ter nmpk icon network tu gtau yg cable unplugged..huhu..then check UTP cable kt belakang pc tu, ok je..then ikut cable tu nmpk la router..teka ape yg jd??.haaa..router tu tak on..bila tak on maka xde la power, bila xde power maka xde la system tu..so, bila on je suis, trus system tuok..then smua yg ada lam bilik tu tergelak gelak sbb perkara tu..hahahahahaha..mmg lawak la.. ;p

Monday, July 4, 2011

1st day pratical


do u see that??.haaa, that my punch card..ngeee..just got it from en jufri...pratical at haspital sultanah bahiyah kinda interesting..know 'otai2' in programming..lot to learn from them..i think that all for today..ngeee..need a peace sleep..gud nite all..bdw, thanx for drop by to my blog.. ^_^  --> (z_Z)''zZzZ