"kalau aku boleh buat orang di sekeliling aku gembira,aku juga akan gembira walaupun aku sebenarnya derita"

aku tulis apa yg aku rsa,apa yg aku alami n apa yg aku rsa berkaitan ngan aku wlpn bnda tu ada kna mngena ngan org lain..

Saturday, May 7, 2011

kenapa kenapa kenapa??.

ini antara pepatah yang aku tak berapa nak setuju
bukan xske tp tertnya tnya kenapa and macam mana bleh tercipta pepatah nie.

bagai kacang lupakan kulit
kenapa kacang yg dipersalahkan??.
kenapa tidak oren??.
kenapa tidak durian??.
cian kacang dipersalahkan..
bukan kacang yg tinggal an kulit..
tp org yg kupas kacang tu yg ptut dipersalahkan..
bukan kacang..

tak mahu pisang berbuah dua kali


nie satu lagi?.naper orang slalu ckap ayat2 camnie??. 
"aku xmo pisang berbuah 2 kali"
law aku, aku ske, bkan je 2 kali, 3 4 kali pun xper..
bleh makan/jual byk kali 



just fun fun k..xmo amik seyes sgt.. ^_^

Friday, May 6, 2011

Geng Blogger Politeknik 1Malaysia



hohoho..nampk x??
yg dok berkelip kelip tu
hah, tu la komuniti Geng Blogger Politeknik 1Malaysia(GBP1M)
ok2, arinie nk wat post skit psal tujuan GBP1M
GBP1M ni ditubuhkan brtujuan untuk mengumpul Blogger dari POLITEKNIK seluruh malaysia

ok??.
tujuan dh..skrng kelebihan plak
Antara kelebihan yang bakal anda nikati adalah :
  • mengeratkan relationship sesama blogger di semua politeknik di malaysia
  • memupuk semangat berkongsi ilmu
  • menambah bilangan FOLLOWER kita 
  • menyokong blogger yg masih baru 
  • menyokong sebaik mungkin SEMANGAT 1 MALAYSIA
  • menjadikan geng blogger 1 Malaysia ni terkenal di seluruh pelusuk benua ! hihi
kelebihan nie copy dari blog adek aku De'din
jangan gtau dia ok ^_*


dh2..so korng tunggu pe ag??.
join group GBP1M cepat
student POLIMAS plak 
sila follow blog nie POLIMAS BLOGGER