"kalau aku boleh buat orang di sekeliling aku gembira,aku juga akan gembira walaupun aku sebenarnya derita"

aku tulis apa yg aku rsa,apa yg aku alami n apa yg aku rsa berkaitan ngan aku wlpn bnda tu ada kna mngena ngan org lain..

Friday, February 19, 2010

bdayboy n bdaygurl



18/2/1989 and 18/2/2009

Thursday, February 18, 2010

birthday!!!

ptg nie nk g umah anak buah aku...celeb bday kitaorg...kitaorg lahir tarikh yg sma...heee...

Wednesday, February 17, 2010

hurmmm

esok tpat pkul 10.45 mlm usia aku akan brgnjak dari 20 ke 21...yeeeeaaahhhh...bleh g mngundi...bulan or kati itu rahsia...aku dh 21 tp hunny aku still 16...beza 5 thun...hunny,thanx for everything...abg hargai semua yg hunny wat tuk abg...kita ada mslh dlam mnggu nie...jarang berhubung...hope hunny ok2 je...td dpat dgr suara hunny pn abg dh sonok giler...bleh sembang ngan hunny lagi la sonok...hurmmm,abg dh nk off ym coz dh lma abg tnggu hunny...maybe xde rezki nak chat ngan hunny... :( ...i wish i can call u tomorow,to spent my day with u...its good if u with me now but i know that fact...1 mor thing,abg x harap hunny bg gift kat abg smpena bday abg,ckup la sekadar hunny ada disisi abg selalu...itu lebih berharga bg abg... :) ...hunny,ilysm!!!

Monday, February 15, 2010

Selamat Malam

Biarkan berlalu
Semua kepedihanmu
Lelapkan matamu
Biarkan mimpi membawamu
Ke mana kau mahu
Selamat malam
Tidurlah sayangku
Siang kan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu

Biarkan berlabuh tirai kisah semalam
Yang indah itu ada padamu
Dengan setiap impian dan harapan
Selamat malam
Tidurlah sayangku
Siangkan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu

Kan ku menjadi arjuna dalam mimpi-mimpimu
Kan ku panah tepat ke jiwamu atas nama cintaku
Pari-pari ku utus bawa kau ke sini lagi
Terhapus semua air mata dengan senyuman

Selamat malam sayang
Selamat malam kasih
Selamat malam sayang
Woooo...

Selamat malam sayang
Selamat malam kasih
Selamat malam sayang
Woooo...
Tidurlah sayangku
Siangkan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu

Selamat malam
Tidurlah sayangku

THANX HUNNY!!!!

to my hunny :

thanx for everthing hunny...i'll always with u as long i can do...to make u happy...to make you smile...to make u feel safe...happy velentine...just rmmber 5 years from now...let we make our dream come true...we show to other that we are serious...

Tuesday, February 9, 2010

:(

hurmm...btol kata tira...lucky she already say "i love you" to me...at least be4 i gone,i hear it from the gurl that really2 i love...i will gone in peace...