"kalau aku boleh buat orang di sekeliling aku gembira,aku juga akan gembira walaupun aku sebenarnya derita"

aku tulis apa yg aku rsa,apa yg aku alami n apa yg aku rsa berkaitan ngan aku wlpn bnda tu ada kna mngena ngan org lain..

Monday, December 23, 2013

chaiyok2!!.



8 hari lg paper first..hehe..study dh skit2..mood study dh mai..tp xde la slalu..skrg nie tgh jga cafe akedemik UTHM..so, smbil jga, smbil study (plus smbil blog walking)..hehehe..td dh call my mum, my mum ckap nk g kl esok..uwaaaaa, xdpat ikut..dgr ckap skali ngan abg2 aku smua gerak g kl..aku bleh je nk g kl, tp better aku kt johor nie study dlu..nnt lpas abes exam final, aku nk g melancong ke ipoh and jumpa sorg kwan, nama Nuraisyah Khor Abdullah ..itu pun klau Allah izinkan.. :) ..before nk ttup bicara kali nie, nk share beberapa quotes.. :) :)






haaa, sebelum terlupa, yg pasal jodoh2 nie..rsa cam dh give up..biar la aku bina kerjaya dlu..tp klau ada gurl yg mampu ketuk hati aku nie, aku akan ......... :)


Sunday, December 22, 2013

mood final exam..gud luck!!.


Finally, final exam just around the corner..hehe..first time nk jwab exam kt UTHM nie..


Subjek pertama nie subjek killer aku la..bg aku, teori sgt2 meletihkan otak aku..aku rela baca 5 or 6 page coding dari baca sehelai nota teori.. x_x



pada kawan2 aku..sorry klau ada kasar or slah ckap..aku mmg cmni..cmna korg tgk aku, camtu la aku..kepada geng Empayar Semut Hitam (ESH), buat yg terbaik..sama2 kita dpat DEKAN!!.amin~~



Thursday, December 5, 2013

bonjour


bonjour..im back..harinie xtau la nk merapu psal ape..cuma esok aku ada presentation project french..act, aku mmg xready lg, byk aspek teknikal yg aku belum siapkan seperti video, suara and lain2..hmm..so, esok nk xnak, present je la apa yg ada..dgn pelbagai mslh yg aku hadapi, mmg perit..kamis kelas full dari 11pg ke 7mlm..blik rumah smpi dlam pkul 8..rehat2 skit, then dh kena wat kerja..lucky aku dh siapkan project Algorithm n project Algebra..xde la tekanan sgt..


psal cinta yg aritu??.haha..xyah la nk risau2..chill, hidup kena slalu happy even dlam hati nie sedey je..dlam kelas, curi2 tgk dia, bleh cair law dpat tgk dia senyum, mmg manis sgt2..even xdpat tgk face2face, tp okay la..bleh gak tgk dia..tp xleh la smpi dia prasan..hehe..bila la aku akan jumpa someone yg benar2 bleh trima aku??.ntah la..suatu hari nnt, pasti ada..insyallah..