"kalau aku boleh buat orang di sekeliling aku gembira,aku juga akan gembira walaupun aku sebenarnya derita"

aku tulis apa yg aku rsa,apa yg aku alami n apa yg aku rsa berkaitan ngan aku wlpn bnda tu ada kna mngena ngan org lain..

Saturday, January 9, 2010

hurmmmm

huhu...arinie dh ahad...esok dh msuk poli...so,3 ari kat asrama...umah sewa pn x cari ag...nnt2 la...baik aku brulang alik dlu...huhu...hurmmmm,aku xde pe nk citer sgt psal aku ngan dia...ktorg still cam besa...blum brtunang ag... :p ...heeee....lepas aku msauk poli nie maybe aku bz n dia pn skrng dh bz gak...but aku pham,dia still lg blaja...ayg blaja rajin2 aw...klau ada pe2,gtau je abg...klau abg bleh tlg,abg tlg...ilysm ayg...always love u...ayg jga diri ayg elok2...klau bleh mam ckup2... :) ...will miss u dear...thanx for give me a second chance...

0 comments: