"kalau aku boleh buat orang di sekeliling aku gembira,aku juga akan gembira walaupun aku sebenarnya derita"

aku tulis apa yg aku rsa,apa yg aku alami n apa yg aku rsa berkaitan ngan aku wlpn bnda tu ada kna mngena ngan org lain..

Wednesday, February 17, 2010

hurmmm

esok tpat pkul 10.45 mlm usia aku akan brgnjak dari 20 ke 21...yeeeeaaahhhh...bleh g mngundi...bulan or kati itu rahsia...aku dh 21 tp hunny aku still 16...beza 5 thun...hunny,thanx for everything...abg hargai semua yg hunny wat tuk abg...kita ada mslh dlam mnggu nie...jarang berhubung...hope hunny ok2 je...td dpat dgr suara hunny pn abg dh sonok giler...bleh sembang ngan hunny lagi la sonok...hurmmm,abg dh nk off ym coz dh lma abg tnggu hunny...maybe xde rezki nak chat ngan hunny... :( ...i wish i can call u tomorow,to spent my day with u...its good if u with me now but i know that fact...1 mor thing,abg x harap hunny bg gift kat abg smpena bday abg,ckup la sekadar hunny ada disisi abg selalu...itu lebih berharga bg abg... :) ...hunny,ilysm!!!

0 comments: