"kalau aku boleh buat orang di sekeliling aku gembira,aku juga akan gembira walaupun aku sebenarnya derita"

aku tulis apa yg aku rsa,apa yg aku alami n apa yg aku rsa berkaitan ngan aku wlpn bnda tu ada kna mngena ngan org lain..

Sunday, July 17, 2011

minggu ke3 + penglaman

urmm..nk tulis pe ek??.ngeee..xde pape nk tulis sbb mngu sejak pratikal nie, aku giler bz..ngan sayang aku pun aku pun dh jarang tp still ok..sbb dia pham aku n pun pham dia..ngeee..jgn jeles k ;p

k la, setelah 3 minggu aku kt hosital nie bhgian ICT, aku dh g merata-rata tempat kt hospital nie..mmg berjalan je sbb law org call wat aduan, kami la yg p tgk.. ^_^ ..macam2 kerenah yg aku jmpa, ada yg menyenangkan and x kurang ada yg mnyakitkan hati..ngeee..perut tgh berbunyi nie tp aku xleh makan sbb aku puasa gantisunat..yelah, bulan puasakan dh nk smpi..kna la start training puasa dri skrg..law x t xlarat plak..ngeee ;p

ape ag ek nk tulis??.adeih, cmni la bila perut berasa lapar, xlh nk pkir sgt..skrg pun waktu rehat..lmbt ag nk start keje..pg td mmg btol2 bz, aku dok kt pejabt dlam sejam je then pas sejam tu trus xmsuk office sbb g ke audiology,MOPD check sistem..

tp yg pling best klmarin la, sbb ada satu kes nie e-HIS xleh buka kt Jabatan Rekod, so depa call la ICT, then pas abis mngadu, atin n chea pun p la tgk mslh yg berlaku..then aten plak call aku sruh aku p Jabatan Rekod, depa xtau nk settle cmna..xper l, aku p..thensmpi sna aku tgk suma ok je..aku pun ngan bangga ny msukkan address yg btol tp still xleh..huhu..then aku try mcam2 tp still xberjya..last2 mmg nk give up tp time tu la ter nmpk icon network tu gtau yg cable unplugged..huhu..then check UTP cable kt belakang pc tu, ok je..then ikut cable tu nmpk la router..teka ape yg jd??.haaa..router tu tak on..bila tak on maka xde la power, bila xde power maka xde la system tu..so, bila on je suis, trus system tuok..then smua yg ada lam bilik tu tergelak gelak sbb perkara tu..hahahahahaha..mmg lawak la.. ;p

0 comments: