"kalau aku boleh buat orang di sekeliling aku gembira,aku juga akan gembira walaupun aku sebenarnya derita"

aku tulis apa yg aku rsa,apa yg aku alami n apa yg aku rsa berkaitan ngan aku wlpn bnda tu ada kna mngena ngan org lain..

Wednesday, February 26, 2014

So Happy..Stalker Life


alhamdulillah..itu je yg aku kuar dri mulut aku..mna la nk thu kot2 JPA ada nk buat troll smpena birthday aku..haha..tgk2 mmg betol aku dpat tawaran nie.rsa mmg xcaya..smpi skrg pun still rsa cam mmpi..bg aku, nie mmg hadiah birthday yg pling bermakna tahun nie..at least nnt aku xyah berhutang ngan ptptn sbb dh ada penaja baru..



okay, enough bab JPA tu..hehe..skrg nie citer sal someone yg mmg aku slalu usha dari sem1..law naik bas ada dia, msti aku tgk mata dia je tp xde la smpi dia prasan..hehe..law dia prasan, malu la aku..skrg nie aku dh thu nama dia, ckup aku gtau nama dia AS..hehe cam nama hometown aku je Aloq Staq.. :p ..alamat, ic, no fon smua aku dh thu..tp skrg nie aku xthu apa yg ptut aku buat sbb aku dpat smua mklumat dia nie bkan dri dia..aku stalk dia..kdg2 aku usha dia dri jauh sbb takut dia prasan..huhu..klau ada org knal siapa AS nie, tlg bgtau dia, yg aku nk knal2 ngan dia tp aku xbranie nk intoduce diri aku..aku dh 25, dia plak bru 19..



0 comments: