"kalau aku boleh buat orang di sekeliling aku gembira,aku juga akan gembira walaupun aku sebenarnya derita"

aku tulis apa yg aku rsa,apa yg aku alami n apa yg aku rsa berkaitan ngan aku wlpn bnda tu ada kna mngena ngan org lain..

Friday, September 17, 2010

DUOble VS TRIple

..kali nk nk citer sal burger plak..huhu..bulan pose pn makanan..bulan x pose pn makanan..
..td aku dibelanja oleh de'din aka adek aku..dia blanja aku triplecheeseburger..large..


sedap??.ala,sma je cam double,cuma tmbah je sekeping ag beefburger..lam set tu ada triplecheeseburger, air (coke) , n kentang goreng..sapa yg beli large,dpat la beg McShaker..

cara nk wat McShaker cmni
..first,masukkan kentang goreng dan serbuk cheese lam beg McShaker
..second,genggam bhgn atas beg ngan kuat dan goncangkan bnda yg ada lam beg Mcshaker tu
..third,tunggu pe ag,buka n makan la.. ^_^

..sapa2 pengemar burger tu,try la..

12 comments:

MumMe said...

mumme singgah sini...thx visit blog mumme

asfz lily said...

wow..hahaha..
tak mustahil akan jadi betingkat lah bege mcD tu..keh3x

Muhammad Shukri Che Lah said...

mumme : thanx jugak
asfz lily : heee...jd brtingkt pn ok gak..knyang.. :)

ros said...

tq ya sudi singgah..singgah2lah selalu..;)

paan said...

triple besar sgt la..double pun xpenah merasa..kalo pegi mcd , mesti nak makan ayam...xpun amik mc chinken deluxe.

.s.o.f.i.a. said...

aku burger biasa pun kadang2 makan tak abes...... caner nak abeskan yang bertingkat2?????

omurice said...

nak cuba anti...setiap ape yg kuar dr Mcd akan sya cuba beli dan mkn..

maCy said...

bw pertama arini :D

sweetie2010.blogspot said...

Salam kenal dan ziarah,

kenyang gila kalau makan triple burger ni, tolak ngan air gas..hmm best..tapi sedap lagi rasa burger ni kalau orang yang belanja ekk..

De'din said...

oit !
bila nak belanja balik ?

Eman said...

cheese mcshaker tu bawu mcm twisties cheese laa.
sedapppp jek bau!
;DD

Nisa A. said...

lebih kurang ajee double n triple.