"kalau aku boleh buat orang di sekeliling aku gembira,aku juga akan gembira walaupun aku sebenarnya derita"

aku tulis apa yg aku rsa,apa yg aku alami n apa yg aku rsa berkaitan ngan aku wlpn bnda tu ada kna mngena ngan org lain..

Monday, December 27, 2010

tension!!.

hmmm..byk lam pale otak aku skrng nie..nk maki org pun ada..tp aku xleh maki kt sni..aku ada etika aku msa tulis blog..so,aku pendam je la..


tp aku nk gtau..

1. aku xske org yg ckap x serupa bikin..tp aku doakan dia bhgia..huhu..
2. org yg tikam aku dri bakang..i mean aku dh byk tlg ko,n ko plak g ngadu pe ntah kt balak ko kta aku nie dok kcau ko..hey,come on la..sapa kcau sapa??.dlu aku nk pilih org tu,sapa yg rayu sruh aku stay ngan ko even ko ada bf??.adeih..aku xnk ckap byk la..tp aku nk ckap,aku ngan bf ko ada plan..aku nk tgk cmna t ko hadapi smua nie..

1 comments:

shahrul said...

boase lah tu. manusia kan, tak boleh lari dr buat kesilapan :)