"kalau aku boleh buat orang di sekeliling aku gembira,aku juga akan gembira walaupun aku sebenarnya derita"

aku tulis apa yg aku rsa,apa yg aku alami n apa yg aku rsa berkaitan ngan aku wlpn bnda tu ada kna mngena ngan org lain..

Thursday, December 5, 2013

bonjour


bonjour..im back..harinie xtau la nk merapu psal ape..cuma esok aku ada presentation project french..act, aku mmg xready lg, byk aspek teknikal yg aku belum siapkan seperti video, suara and lain2..hmm..so, esok nk xnak, present je la apa yg ada..dgn pelbagai mslh yg aku hadapi, mmg perit..kamis kelas full dari 11pg ke 7mlm..blik rumah smpi dlam pkul 8..rehat2 skit, then dh kena wat kerja..lucky aku dh siapkan project Algorithm n project Algebra..xde la tekanan sgt..


psal cinta yg aritu??.haha..xyah la nk risau2..chill, hidup kena slalu happy even dlam hati nie sedey je..dlam kelas, curi2 tgk dia, bleh cair law dpat tgk dia senyum, mmg manis sgt2..even xdpat tgk face2face, tp okay la..bleh gak tgk dia..tp xleh la smpi dia prasan..hehe..bila la aku akan jumpa someone yg benar2 bleh trima aku??.ntah la..suatu hari nnt, pasti ada..insyallah..










0 comments: