"kalau aku boleh buat orang di sekeliling aku gembira,aku juga akan gembira walaupun aku sebenarnya derita"

aku tulis apa yg aku rsa,apa yg aku alami n apa yg aku rsa berkaitan ngan aku wlpn bnda tu ada kna mngena ngan org lain..

Tuesday, November 24, 2009

a happy days

...ok...
...let start from here...


_________________18/11/2009___________________


...byk x???...
...nie la tin yg aku kmpul selama 1thun...

...tu bru 1 beg...

...nie ada lg 1 beg...


...nie ada lg 1 beg...
...semua skal 18kg...
...hohoho...


_________________19/11/2009___________________

...aku gerak g kl ngan paan dlam pkul 10.30...
...dlam then singgah ipoh jap...
...pkul 1.10 tghr aku smpi btol2 depan skula convent...
...jumpa blogger girl aku...
...act,aku fall in love ngan dia...
=)


...kitaorg lepak Jaya Jusco Ipoh...
...first time aku smpi sni...
...then kitorg mam dlu...
...mam kat bby's feveret place...
...McD...

...then,lam pkul 3.15 aku balik...
...sblum naik keta tu...
...aku ada bg bby gift...

...nie la gift nyer...
=)

...bby pn ada bg gift kat aku gak...

...bby bg aku crystal ball...
=)


...then continue to kl...
...dlam pkul 7 kot smpi umah paan...


_________________20/11/2009___________________

...pg tu,kat umah paan...
...aku ada trnmpk 2 ekor kucing...

...yg putih tu nama dia putih...
...yg oren tu nama dia oren...

...putih nmpk cam besar tp umor diorg sebaya...
...putih mnja giler ngan aina...
...oren plak mnja ngan mira...
...2 2 adek paan...

...aku lebih suke ngan oren sbb tu colour feveret aku...
...nie gmbar aku ngan oren...

...oren nie xleh dduk diam...
...tu yg gmbar jd camni...

...putih tgh posing time aku snap pict nie...
...so cute...
...aku pegang putih,cam pegang kapas je...
...lembut giler...


_________________21/11/2009___________________

...arinie aku g umah abg aku...
...lepak sana...
...aku jmpa ngan anak buah aku...
...syasya hana dan syafi hana...
...syasya kish pp aku...
...dia mnja giler ngan aku...

...nie gmbar yg aku tngkap...

...syasya kakak,syafi plak adik...

...senang je nk tngkap gmbar syafi nie...

...then aku g desa water park...
...abg aku bwa...

...yg tgh jalan tu akak ipar aku...
...yg baju hijau tu abg aku...

...nie time nk balik...
...smpat ag aku snap pict syasya...

...malam tu aku lepak2 ngan akak aku...
...smbil2 main farmville n cafe world...
...game kat facebook...


_________________21/11/2009___________________


...arinie aku g main bowling...
...abg aku blanja...
...adeih...
...aku mna la reti main bowling...

...kitaorg main bowling kat Endah Parade...
...huhuhu...

...petang tu aku g KLCC sorg2...
...sbb dh jnji nk tgk wayang ngan paan...
...tgk citer pisau cukur...
...paan,aku,farah,yong,mira,aina n mak paan...
...tgk la citer tu...
...agak funny...
:)
...3 star from 5...

...then lepak2 la lam KLCC tu...
...then ayah paan smpi...
...dia blanja kitorg semua mam...
...aku mam spegeti...
...sedap giler...
...paan n aina mam alferdo...
...yong pn mam alferdo...
...farah mam mee hainan...
...mira mam pe ntah...
...mak paan mam pizza...

...mmg best...



_________________21/11/2009___________________


....arinie aku kuar ag...
...kali nie kuar sbb farah yg ajak...
...kitaorg g Mid Valley...
...farah g karok ngan ngan mmber dia...
...nama raisa kot,ejaan x pasti...

...aku,paan n yong plak tgk senario episod 2 : beach boy...
...bg aku,x klakar sgt...
...2.5 star from 5...

...bas aku pkul 5.30ptg...
...so pkul 4.30ptg,kitaorg dh kuar dari Mid Valley tu...
...tp malang nyer aku trlepas bus...
...adeih...
...pkul 6 bru smpi kat PUDU...
...stuck lam jam...
...adeih...
...then kitaorg patah balik la...
...tp x blik umah paan ag...
...kitorng g mam nasi lemak dlu...
...huhuhu...
...sedap giler...
...then g PUDU balik...
...beli tiket baru...
...pkul 9pg esok...

...malam tu gak zul ajak teman dia mam...
...g mam nasi lemak kat bulatan kg pandan...
...nasi lemak ag...
...huhu...
...tp aku mam sebungkus je...
:)

...balik tu aku lepak lam bilik paan...
...smbng2 ngan aina...

...gmbar nie nuetral...
...x edit lngsung...
:)


_________________21/11/2009___________________

...bgn pagi...
...aku siap2...
...bas pukul 9pg...
...aku smpi penang pukul 2ptg...


0 comments: