"kalau aku boleh buat orang di sekeliling aku gembira,aku juga akan gembira walaupun aku sebenarnya derita"

aku tulis apa yg aku rsa,apa yg aku alami n apa yg aku rsa berkaitan ngan aku wlpn bnda tu ada kna mngena ngan org lain..

Wednesday, October 28, 2009

hurmmmmm....

...smlm aku mcg ngan dia kejap je...aku pham dia pnat sgt2...aku smlm lepak dpan laptop ngan mmber aku...try cari driver audio laptop dia kat internet...tp x jmpa...klau jmpa pn xleh install...adeih...cmna aku nk wat nie...paan smlm tito awal giler..dia tito sblm pkul 8 mlm kot...then jga pkul 2 pg kot...pas2 dia ckap dia lapar...aku pn time tu tgh lapa gak...paan start enjin keta then g NASMIR...makan roti canai 2 ngan teh tarik gelas...mmg sedap...balik dri NASMIR tu aku on rock lagend jap then trus tito...pkul 4 kot bru tito...zZzZz...


0 comments: